Nejnovější recenze ze sekce Hydroizolace
Duobox AquaStop Cream® – 12x kartuš 310 ml + vytlač. pistole na katruše + 4 x trubička
Leoš
Přidáno: 19. února 2024
(naposledy upraveno 19. února 2024)
Zakoupeno v Krémová injektáž zdiva svépomocí
Spokojenost s výrobkem.doporučuji..
použit na opravu střechy, velmi dobrý produkt
- Těsní
- Plocha musí být dokonale vyčištěná a suchá
- Lepící schopnost je na průměrné úrovni.
Produkt mi naprosto vyhovuje k mým účelům
Zatím jsme neinstalovali.
- Dobrá aplikace
- Co napsat k fólii ? Snad že fólijuje .-)
funguje podle očekávání
funguje jak má
- Radflek Úsporné radiátorové fólie RADFLEK - v balení 3ks.
- 1. folie je složená překládáním do malého balíčku - už se nikdy nevyrovná.
- lépe by bylo v roličce, aby nebyla zmačkaná.
- 2. lišta je nesmyslně nakrájená po 30 cm. Lepší by bylo, kdyby si každý mohl lištu zkrátit jak potřebuje.
- 3. Nejdůležitější věc, která musí dodržena je, aby folie nebránila proudění vzduchu mezi zdí a radiátorem. Úplně nejhorší věc: podle návodu stočená folie v návinu po instalaci povolí a tím vyplní mezeru mezi zdí. Tím se zabrání proudění vzduchu mezi radiátorem a zdí.
- 4. Musel jsem si vyrobit rozpěrky, které přitlačují folii ke zdi, aby nebránila proudění vzduchu.
- PROSBA: Neprodávejte výrobek, který je drahý a nefunkční šmejd!!
Radflek Úsporné radiátorové fólie RADFLEK - v balení 3ks.
1. folie je složená překládáním do malého balíčku - už se nikdy nevyrovná.
lépe by bylo v roličce, aby nebyla zmačkaná.
Za tu cenu bych čekal výrobek, který bude mít promyšlené řešení a způsob instalace tak, aby byl funkční. Radflek Úsporné radiátorové fólie RADFLEK - v balení 3ks nekupujte je to drahé a zcela špatně navržené
- těsní
- za tu cenu jsem čekal 6m návin, ale byl to 3m a pásky od sebe nešli lehce oddělit musel jsem po celé délce použít nůž.
- lepidlo by mohlo více lepit
- pracné, ale má efekt
- rychlá montáž
- Jednoduchá montáž
Jednoduchá montáž, i když prvotní představa byla jiná.
- Produkt funguje dobře.
Funkuje přesně dle návodu.
- funguje dobře
- hrubší konzistence
- dobře se s ním pracuje
- rozumně velké balení
- systémový výrobek