Nejnovější recenze ze sekce Hydroizolace
- Docela dobře lepí na hoblované střešní latě
Ještě nevím.
místo R131 Vertex Litomyšl dodána perlinka.eu S131 Makedonie za shodnou cenu a doufám, že i shodnou kvalitu.
- Skvělý na beton jako "impregnace"
Snadná instalace.
Přípravek jsem použil na čištění fasády , fungoval , fasáda je čistá .
Vodotěsný, elastický opravný nátěr se skelným vláknem Rust-Oleum Fillcoat Fibres Barva: Tmavě šedá (Dark Grey), Balení: 1 L
SKELNÁ VLÁKNA JSOU PŘEKVAPIVĚ DLOUHÁ A JE JICH HODNĚ.v NÁVODU JE DOBŘE PROMÍCHAT - JÁ POUŽIL MÍCHAČKU (ROTAČNÍ) A VLÁKNA SE NA NI SKORO VŠECHNA Z PLECHOVKY NABALILA. TAKŽE JEN RUČNĚ S OBCHODEM DODÁVANOU HEZKOU DŘEVĚNOU ŠPACHTLÍ. PŘI APLIKACI TO CHCE ZKUŠENOSTI, JE TO BOJ, MNĚ SE MÍSTY ODDĚLOVALI SHLUKY VLÁKEN (JAKO FILC) A NĚKDE VŮBEC NEBYLY.ČÍM VÍCE SE TO ŠTĚTCEM SNAŽÍTE NEPRAVIT, TÍM JE VÝSLEDEK HORŠÍ. POKUD NEMÁTE TRHLINY VELKÉ, LEPŠÍ JE TENTO PRODUKT BEZ VLÁKEN.
DOBRÁ ZPRACOVATELNOST , KRYVOST (ČERNÁ) TIXOTROPNÍ, TAKŽE NESTÉKÁ
Pevná, nepropustí vodu
- Super drží,spokojenost
Rust-Oleum Vyztužující rouno do hydroizolačních nátěrů, flexibilní, Dacfill Fleece Balení: běžný metr, Šířka: šířka 120 cm
Ve dvou místech byl na tkanině kaz jako by byla tkanina sešita.
- bobrá cena proti konkurenci při stejné kvalitě
Dobře se s ním pracuje
dobře se zpracovává
- Jednoduchá montáž
Použila jsem poprvé a bez problémů. Kašovitá konzistence, celkem hustá, nestéká, štětcem obtížně roztíratelná, raději jsem použila špachtli. Schne rychle, drží dobře, bez extra zápachu. Za vlhka jde hned dobře utřít.
Bohuzel nevim, kterou stranou se ma lepit. Neni na obalu popis, a nechtel jsem lezt do webu.
Velice husta barva (Neoroof je ridsi). Modra barva po vyschnuti bude zelena.
Bezproblémová instalace...
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »